A-blad Caro

Persartikels over Carolien lezen?

Hallo!
Mijn naam is Carolien Krijnen. Ik ben geboren en getogen in Antwerpen, met een Nederlands paspoort, maar Antwerpenaar zijn overstijgt nationaliteit.
Ik houd van deze stad, haar mode, lekker eten, cultuur, geschiedenis, de heerlijke chocolade, … Ik beschouw mezelf fotuinlijk om hier te leven, en ik geniet van elke dag.

Na een jarenlange carrière in Marketing, Reclame, Event Organising, en Marktonderzoek heb ik mijn voltijdse baan opgezegd, en besloten om me te concentreren op wat ik het liefste doe, mijn passie voor Antwerpen delen met jullie.

Sinds 2004 ben ik full time en beëdigd stadsgids, erkend door Toerisme Vlaanderen. Ik beschouw me niet enkel als stadsgids, maar vooral als ‘storyteller’, en ik geniet ervan om oude Antwerpse verhalen, gebouwen en bewoners terug tot leven te brengen.

Neem eens een kijkje tussen het aanbod stadswandelingen voor groepen en geniet mee van deze schitterende stad. En voor wie gek is op de natuur en dieren, ik gids ook in Zoo Antwerpen.

Omdat ik de allereerste stadsgids was met een eigen chocoladewandeling, besloot ik die passie tot een hoger niveau te brengen. Daarom opende ik in 2016 mijn  eigen professioneel chocoladeatelier Chocalicious waar ik toffe chocoladeworkshops organiseer voor groepen.

 

In 2019 ben ik toegetreden tot het exclusieve netwerk, Wereldstadgidsen. Dat zijn stuk voor stuk kwaliteitsgidsen die in het Nederlands rondleidingen verzorgen voor bedrijven en bezoekers in de wereldstad waarin ze wonen. Wil je eens op stap met een collega van me in een andere wereldstad? Klik op het logo:

En als ik nog een klein beetje vrije tijd over heb, houd ik ‘n Blogje bij.

 

Media

Carolien haalde de voorpagina van Gazet Van Antwerpen met haar nieuwste chocoladeworkshop, eentje waarin echt diamantpoeder wordt verwerkt!

Carolien is het gezicht voor de wijk Sint Andries in de Bezoekersgids van Visit Antwerpen. Het boekje staat vol weetjes, tips en adresen die zowel de occasionale bezoeker, als de trouwe local weten te bekoren. De gids is verkrijgbaar bij de Toeristische diensten in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.
Klik op de foto’s om het artikel te lezen.

    

Carolien Krijnen in Citta Oude Beurs Carolien stond nog een keer in de Citta (bijlage van Gazet van Antwerpen) met een mooi artikel over de Oude beurs in Antwerpen.

Het stijlalfabet van Carolien in Citta. 26 adresjes om te koesteren!

Het Antwerpse stijlalfabet van Carolien Krijnen in Citta GVA

Carolien bij Zoe Van Gastel op ATV met Chocalicious!

Carolien werd geïnterviewd door Antwerpen FM over haar nieuwe chocoladeatelier.

 

Carolien’s grote voorbeeld, Stadsgids George Van Cauwenbergh en auteur van o.m. Wandelgids voor Oud-Antwerpen, kreeg op 19 december 2015 een standbeeld

 

Midden Brabant in plaats van Antwerpen?

 

Carolien in Weekendje Weg op Vijf tv met Els Thibau

 

Over het boek Zot Van A

 

Straatnamen in Antwerpen …


Gidsen is helemaal hip!

 

Het Red Star Line Museum neemt een heel bijzonder museumstuk in ontvangst …

 

Carolien In Wakker op Zondag op ATV

 

Wat een prachtig nieuwe beeldengroep op het Zuid

 

Carolien als eerste Stadsfacebooker van Antwerpen op ATV

 

Happy birthday Hendrik!

 

Wakker op Zondag? Jazeker!


 

Antwerpconnection logo jpg

4770496_banner-7.indd

partnervhmas

Zot van A