Live the city!

Lifestyle tours rond Food, Mode, Chocolade, Diamant en zoveel meer.

De populairste thema’s:

[pt_view id=”5a16772gl6″]

Antwerpen. Wat een schitterende stad! Een wereldhaven, een diamant-centrum, mode-mekka, en smeltkroes van internationale keuken. Een stad met een boeiende en rijke geschiedenis. Een stad met een gunstige ligging, een compacte kern en toch internationale allures. Kortom, een stad naar jouw, en mijn hart. Een stad om van te genieten!
Ik neem je heel graag mee op pad met één van mijn themawandelingen, of iets op maat.

Ik, wie is dat? Ik ben Carolien Krijnen en ik ben sinds 2004 full time stadsgids, erkend door Toerisme Vlaanderen. Ik beschouw mezelf niet als een standaard stadsgids, maar eerder een ambassadrice van deze stad, en een ‘storyteller’.
Ik vind het zalig oude en minder oude Antwerpse verhalen over pleintjes, wijken, gebouwen en bewoners met u te delen.

Aan de hand van een ruim aanbod themawandelingen laat ik je deze stad (her)ontdekken. Vanuit verschillende invalshoeken komen alle facetten van deze veelzijdige metropool aan bod en tot leven.

Alle wandelingen worden georganiseerd op aanvraag op datum en tijdstip naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid, en zijn mogelijk in het Nederlands, Frans of in het Engels. Ik organiseer geen wandelingen op vaste data om bij aan te sluiten.
De stadswandelingen worden allemaal door mijzelf ontworpen en uitgevoerd. Daardoor is er geen informatieverlies tussen briefing en uitvoering.
Voor grote groepen kan ik steeds één of meerdere collega’s inschakelen.

Naast een reeks originele stadswandelingen kun je bij mij ook terecht voor plezante chocoladeworkshops in hartje Antwerpen, op eigen locatie in het historisch centrum!

Plezante Chocoladeworkshops in hartje Antwerpen!

Voor meer info over de maatregelen die ik tref voor jouw en mijn veiligheid en gezondheid wegens corona, klik hier.

Ik ben aangesloten bij het internationale Nederlandstalig gidsennetwerk Wereldstadgidsen, met kwaliteitsgidsen in de tofste steden ter wereld. Klik op het logo voor meer info.