Update nav. de overheidsmaatregelen dd. 28/7/2020

ZIJN STADSWANDELINGEN EN RONDLEIDINGEN TOEGELATEN?
Toeristische rondleidingen zijn weer toegelaten en gelukkig kunnen de meeste wandelingen plaatsvinden. Bij de wandelingen waarbij iets geproefd wordt, worden de proevertjes voorverpakt waar mogelijk. Sommige wandelingen zijn door geen of beperkte toegang van kerken en musea nog niet mogelijk vanwege de maatregelen opgelegd door de veiligheidsraad. Musea zijn voorlopig enkel toegankelijk voor individuele bezoekers en mits reservatie. Kerken zijn voorlopig gesloten.

ZIJN STADSWANDELINGEN EN RONDLEIDINGEN VEILIG?
Ja hoor. We bewegen ons in een kleine groep, houden afstand van elkaar en we gaan mensenmassa’s uit de weg. Ik heb handgel bij en deelnemers kunnen zowel voor als na de tour hun handen ontsmetten.

IS HET DRAGEN VAN EEN MONDMASKER VERPLICHT TIJDENS EEN STADSWANDELING OF RONDLEIDING?
In Antwerpen is het dragen van een mondmasker verplicht voor iedereen boven 12 jaar, en dus ook tijdens rondleidingen en wandelingen.
Personen die geen mondmasker bijhebben, kunnen bij mij een herbruikbaar mondmaskertje kopen aan 2€ per stuk.

ZIJN ER BEPERKINGEN OP HET AANTAL PERSONEN TIJDENS EEN STADSWANDELING OF RONDLEIDING?
Met ingang van 25/7 en tot nader order zijn wandelingen enkel nog mogelijk voor groepen van maximaal 9 personen, plus mezelf = 10.
De prijzen van de wandelingen op mijn site zijn gebaseerd op minimaal 15 deelnemers. Kleinere groepen zijn van harte welkom, aan andere voorwaarden. Voor een kleinere groep wordt een vast bedrag aangerekend voor de begeleiding en een variabel bedrag per persoon, afhankelijk van welke wandeling je kiest.

ZIJN STADSWANDELINGEN EN RONDLEIDINGEN NOG LEUK IN DEZE TIJDEN?
Natuurlijk, een stadswandeling of rondleiding is ideaal om met je gezelschap van Antwerpen te genieten, in de buitenlucht, rekening houdend met de voorzorgsmaatregelen.
Tot binnenkort?

Voor alle maatregelen die in Antwerpen getroffen worden tegen het coronavirus, klik hier.